Kocsi

Üres a bevásárlókocsi

Termékkatalógus


 

Számítógépek, pc alkatrészek, informatikai eszközök, hardverek, szoftverek rendelése, szállítási feltételek


Böngészés, rendelés:
A webáruházban Ön regisztráció és rendelés feladása nélkül is tájékozódhat, információkat, leírásokat és programokat tölthet le termékeinkről.

Áruink az alábbi módon érhetők el:

1.) Kiválasztással

A bal oldali Termékkatalógus konzolból kiválasztva a kategóriát, a termékcsoportba sorolt termékek rövid leírásukkal, garanciális időtartam, nettó és bruttó ár feltüntetésével kerülnek felsorolásra.
Bővebb leírás, kép megjelnítése az információ gombbal információ tekinthető meg. Itt van lehetőség a termékinformációk kinyomtatására is.

2.) Kereséssel

A KERESÉS konzolba (a webáruház jobb oldalán található) 3 szó keresési szempont beírásával összetett keresést kezdeményezhet. A kereső funkció levizsgálja mely termékek nevében, illetve leírásában szerepelnek a megadott szavak, és a feltételeknek megfelelő termékeket sorolja fel.

Álatlános Szerződési és Felhasználási feltételek:
Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Rendelés menete:
1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze a bevásárlókocsiba.
A kocsiba helyezés módja: a termék jobb oldalán az input kockába Input bebillentyűzött mennyiség bevitele után, a jobb oldalán lévő bevásrlókocsi ikonra Kosár klikkeléssel.
A bevásárlókocsi ikon színe tájékoztatást nyújt, hogy a terméket készletről, illetve rendelésről tudja a szállító cég biztosítani.
        Kosár Készletről rendelhető áru. Amennyiben a rendelt termék raktáron van, még aznap postázzuk.
        Kosár Jelenleg nincs készleten, rendelésre szállított termék. Ha a termék nincs raktáron, kollegáink telefonon vagy emailen értesítik Önt a várható kézbesítés időpontjáról.

2. Amennyiben a bevásárlókocsiba terméket helyezett, a képernyő bal oldali konzoljában feltüntetésre kerül a kocsiba tett tételek darabszáma, és a kocsi tartalma megtekinthető a felkínált 'Megtekintés' gomb segítségével.

3. Ha szeretne további terméket bevásárlókocsiba helyezni, úgy azt folytathatja, vagy a kocsi tartalmának megtekintése után visszaléphet a katalógusba és tovább böngészhet, illetve választhat.

4. A bevásárlókocsi tartalmának megtekintése közben a megrendelését módosíthatja. Növelheti a mennyiséget Hozzáad, csökkentheti Csökkent, ill. törölheti a tételt Törlés, tételeket az ikonok segítségével a kocsiból.

5. A megrendelés elküldése előtt ellenőrizze a megvásárolni kívánt termékekek darabszámát, és után töltse ki a megrendelő űrlapot.

6. A megrendelő űrlapon szükséges megadni a megrendelő nevét, címét, telefon és email elérhetőségét. (Ezen adatok hiányában meghiúsulhat a kapcsolatfelvétel, és a megrendelés teljesítése. Az email-ben történő visszaigazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.)
A megrendelt áru átvételének helyét kérheti Kecskemét üzletünkbe,vagy Szentesi üzletünkbe.
Megjegyzést fűzhet megrendeléshez.

7. Az adatbeviteli hibák technikai módosítását megteheti elérhetőségeinken. Elküldött rendelését postázás előtt minden következmény nélkül lemondhatja elérhetőségeinken. A fogyasztót elállási jog illeti meg, erről bővebben az Elállás joga, áruk cseréje, visszavétele címszó alatt tájékozódhat.

8. Megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését eljuttatja a hozzánk. Erről a képenyőn is és emailben is automatikus visszaigazolást kap, amelyben a felvett adatok is feltüntetésre kerülnek.
Megrendelése akkor lép életbe, ha megrendelését kollégáink e-mail-ben vagy telefonon visszaigazolják. Felhívjuk figyelmét, hogy minden esetben valós adatokat adjon meg, ellenkező esetben megrendelését semmisnek tekintjük. Határnapok számítására a Ptk. rendelkezései az irányadóak. Az eladó a házhozszállításhoz alvállalkozót vehet igénybe.

Szállítási határidő:
Amennyiben a rendelt termék raktáron van, még aznap elvihető.
Ha a termék nincs raktáron, kollegáink telefonon vagy emailen értesítik Önt a várható beérkezés időpontjáról.


Fizetés módja:
A megrendelt terméket átvételekor készpénzzel kell kifizetni.

Elállás joga, áruk cseréje, visszavétele
(A kék színű, aláhúzott szövegek linkek, melyekre kattintva megtekinthető a bővebb leírás, valamint a teljes jogszabályok szövege.)
 
Amennyiben vásárlónk rendelését véletlenül vagy tévedésből adta le, a hibás rendelés leadást követően a feltüntetett telefonszámon ill. email címen még postázás előtt minden következmény nélkül lemondhatja.
 
A megrendelés során a vevő élhet "az üzleten kívüli és a távollévők között kötött fogyasztói szerződésekről szóló" rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

2014.06.13-án lépett hatályba a folyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Korm. rendelet, amely fogyasztók jogairól szóló 2011/83 európai parlamenti és tanácsi irányelv átültetését szolgálja.
Az új kormányrendelet az üzleten kívül fogyasztóval kötött szerződésekről szóló 213/2008. (VIII.29) Korm. rendeletet és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletet váltja fel, és, ezáltal egységes jog alkalmazandó az üzleten kívüli és a távollévők között kötött fogyasztói szerződések terén.
Emellett a kormányrendelet a fogyasztói szerződésekkel kapcsolatos tájékoztatás és teljesítés egyes áltatlános szabályait is rögzíti.
 

  Kérjük kiemelten vegye figyelembe a következőket:
- A fogyasztót elállási jog illeti meg.
 
- A vevő a szerződéstől az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat.
 
- Az elállásra illetve reklamálásra vonatkozó igényét e-mailben, telefonon vagy a telefaxon indíthatja el a vásárló.
 
- Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül.
 
- A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költséget.
 
- A postán keresztül visszaküldött áru sértetlenségét munkatársunk személyesen ellenőrzi és ellenértékét legkésőbb az áru megérkezését követő 30 munkanapon belül eljuttatjuk a vevő címére, illetve átutaljuk az általa megadott bankszámlaszámra.
 
- A szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.
 
Szavatosság, jótállás

 

Adatvédelem:
A Balai Computer Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Balai Computer Kft. alvállalkozójaként működik. Ekkor azonban, az alvállalkozók a Balai Computer Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Balai Computer Kft.
Székhely: 6000 Kecskemét, Ybl M. u. 13.
Üzletek: Kecskemét, Wesselényi u.3., Szentes, Ady Endre u.3.
Adószám: 13091796-2-03
Cégjegyzékszám: 03-09-110834
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Bács-Kiskun Megyei Bíróság mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: kecskemet@balai.hu, szentes@balai.hu
Telefonos elérhetőség: 76/415-836


Tárhelyet biztosító szolgáltató: Partnernet Bt.
Székhely: 6000 Kecskemét, Ybl M. u. 13.
Elektronikus levelezési cím: partnernet@balai.hu

Összetett keresés

 

Keresés


Bejelentkezés


Bejelentkezés

Kijelentkezés

Térképek

Balai Computer - Kecskemét
Balai Computer - Szentes